Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Wil je WBSO-subsidie? Vraag dit nu al aan voor 2011

Ben je van plan in 2011 of vanaf januari 2011 R&D-werkzaamheden uit te gaan voeren? Dan heeft u de mogelijkheid om tot uiterlijk 30 november 2010 een WBSO-aanvraag voor 2011 in te dienen via het Agentschap NL. Dit kan op twee manieren: via het eLoket of het aanvraagprogramma, weet administratiekantoor Boekhouder Gezocht

Testbekers in een laboratorium. Research and development. Onderzoek in uitvoering.

Nieuw: aanvraag via eLoket
Voor het indienen via het nieuwe eLoket heeft u geen apart WBSO-aanvraagprogramma meer nodig op uw pc. Deze nieuwe manier van aanvragen werkt ook op besturingssystemen als Apple en Linux. Vanaf iedere willekeurige werkplek kunt u online uw WBSO-aanvraag indienen of bekijken. Om toegang te krijgen tot het eLoket heeft u wel een eHerkenningsmiddel nodig.

Aanvraag via aanvraagprogramma
U kunt uw aanvraag ook nog steeds indienen met het aanvraagprogramma (download).Let er wel op dat u het aanvraagprogramma alleen onder Microsoft Windows kunt installeren. Voor het indienen van een aanvraag via het aanvraagprogramma heeft u een certificaat nodig. Heeft u nog geen certificaat? Vraag dit dan aan via het senterloket. Vanaf het moment dat Agentschap NL uw certificaataanvraag getoetst heeft, kunt u uw WBSO-aanvraag indienen vanuit het aanvraagprogramma. U hoeft dus niet te wachten tot uw certificaat definitief geautoriseerd is.

U kunt uw aanvraag indienen voor het gehele jaar 2011 of voor een periode die start op 1 januari 2011. Uw aanvraag moet vooraf en uiterlijk één volledige kalendermaand voor de start van de R&D-werkzaamheden zijn ingediend.

Let op!
Komt u in tijdnood of ondervindt u op de een of andere manier problemen bij de aanvraag? Dien dan een vormvrij verzoek in. Met een certificaat op zak doet u dit het snelst vanuit het aanvraagprogramma. Anders kunt u nog via het senterloket een vormvrij verzoek indienen.

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen