Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Aanbieding: gratis eten bij El Pincho als u een klant aanbrengt

Goed nieuws voor ondernemende zzp’ers: Iedereen die een jaarklant, ter waarde van 840 euro, aanbrengt bij Boekhouder Gezocht krijgt, nadat deze factuur is voldaan, een dinerbon ter waarde van 75 euro, te besteden bij Tapasbar El Pincho, aan de Riviervischmarkt 17-19, te Beverwijk.

De inhoud van de kaart laat zich raden: El Pinchoserveert tapasgerechten uit verschillende delen van onze wereld. Natuurlijk Zuid-europa, maar ook Zuid-Amerikaanse tapas komen aan bod. De tapasgerechten variëren door de afwijkende smaken en de traditionele gastronomische gewoontes van de verschillende streken.

Naast de vaste menukaart is er een wisselende maandkaart, waar onder andere de wat meer gewaagde gerechten aan bod komen, voor de liefhebber die af en toe eens iets anders wil proberen! Heel bijzonder is de ‘Jamón Ibérico Pata Negra’, Iberische ham die maar liefst 24 maanden heeft gerijpt en waarbij de smaak van speciale eikels die gevoerd zijn aan de varkens subtiel doorschemert. Om dit gerecht helemaal af te maken, kunt u er Licor de Belotta bij bestellen, wederom gemaakt van het onderschatte natuurproduct. De wijnkaart voert uitsluitend Spaanse wijnen, San Miguel stroomt uit de biertap en de Cortado’s en Carajillos maken uw zuidelijke avondbeleving compleet.

Reserveren kan via 023 – 553 02 88

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen