Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Extra tijd voor eigenrisicodrager WGA

Minister Donner van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ondernemingen extra tijd gegeven om per 1 januari 2010 eigenrisicodrager voor de WGA te kunnen worden. U kunt uw aanvraag daartoe nu tot 1 november indienen bij de Belastingdienst, wat normaal gesproken vóór 2 oktober had moeten gebeuren.

Vanwege de recente bekendmaking van de WGA-parameters voor 2010 – die een flinke stijging van de WGA-premie laat zien – en het huidige onzekere economische klimaat kunnen ondernemingen volgens Donner ditmaal waarschijnlijk wat extra tijd gebruiken om te bepalen of ze zich publiek verzekeren of zelf de risico’s van arbeidsongeschiktheid van werknemers gaan dragen. Daarom heeft hij de aanvraagtermijn met een maand verlengd.
Correctie
Als u uw aanvraag om per 1 januari 2010 eigenrisicodrager te worden voor 2 november bij de fiscus indient, wees dan niet ongerust als u alsnog een beschikking voor 2010 ontvangt met daarin uw gedifferentieerde WGA-premie. Aanvragen die namelijk na 5 oktober binnenkomen bij de Belastingdienst (en uiteraard aan de gestelde eisen voldoen), kunnen niet op tijd in de systemen worden verwerkt. U hoeft in dat geval uiteraard niet tóch de gedifferentieerde WGA-premie voor 2010 te betalen, en u zult in januari een correctie van de beschikking ontvangen. Houd dat dus wel even in de gaten!

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen