Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

5000 aanmeldingen ZZP-Nederland

Meer dan 5000 nieuwe aanmeldingen in een jaar, ondanks een economische recessie. Ooit als “noodzakelijk iets” ontstaan uit de behoefte aan een collectieve zorgverzekering voor zelfstandigen is ZZP Nederland inmiddels een serieuze partner voor ZZP’ers geworden. Ook steeds meer groepjes met zelfstandigen sluiten zich aan bij ZZP Nederland onder het motto “samen staan we sterk”.

“Bij de start van ZZP Nederland in 2006 werden we uitgelachen, maar inmiddels worden we serieus genomen door overheidsinstanties en andere partijen”, vertelt Johan Marrink, oprichter van ZZP Nederland. “Toen we in 2006 kwamen met een website boordevol informatie over ondernemen in begrijpelijke taal, dacht iedereen dat we een eendagsvlieg waren. Men moest lachen om de lage jaarbijdrage van € 20,- voor een lidmaatschap terwijl vakbonden een bedrag van € 180,- rekenden. Men moest ook lachen om onze platte benadering van zaken en problemen, maar inmiddels krijgen we veel aanvragen van bedrijven die graag partner willen worden van ZZP Nederland”.

Gewoon doen waar behoefte aan is

ZZP Nederland geeft voorlichting aan bestaande en startende zelfstandigen via de website www.zzp-nederland.nl waar maandelijks ca 200.000 pagina’s bekeken worden. Aangesloten leden kunnen gratis gebruik maken van de helpdesk die adviezen geeft over juridische zaken, belastingregels, administratieve zaken, VAR Verklaringen en andere zaken waarmee vooral starters problemen hebben. De werkwijze van ZZP Nederland is ogenschijnlijk simpel. Marrink: “als we merken dat er aan bepaalde zaken behoefte is dan voeren we dat uit. Zo hebben we een modelovereenkomst voor ZZP’ers ontwikkeld waarmee ze hun opdrachten kunnen vastleggen. Ik noem dat geen inventief ondernemen: we doen iets waar behoefte aan is.”

Nationale ZZP Infodagen

ZZP Nederland organiseert ook een eigen vakbeurs op 20 en 21 november in Houten. “De Nationale ZZP Infodagen organiseren we zelf omdat we onze leden willen zien en spreken. Verder geven we daar voorlichting, samen met partners zoals de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, het UWV/CWI en diverse zakelijke partners zoals Nationale Nederlanden en Menzis. Ook toeleveranciers van de website zullen daar vertegenwoordigd zijn”

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen