Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Collectieve zorgverzekering zzp’er

De jaarlijkse strijd om de zorgverzekeringen is weer losgebarsten. Inmiddels is 60% van de Nederlanders collectief verzekerd. Veel zelfstandigen maken echter geen gebruik van een collectieve zorgverzekering terwijl men hiermee een behoorlijke besparing realiseert.

ZZP’ers die aangesloten zijn bij ZZP Nederland kunnen gebruik maken van de collectieve voordelen voor zelfstandigen. ZZP Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Menzis, een van de grootste zorgverzekeraars.

Door gebruik te maken van de collectiviteit bespaart men 7% op de basisverzekering en 9% op de aanvullende verzekeringen. De besparing geldt zowel voor de zelfstandige als zijn gezin, waardoor het voordeel al snel € 200,- per jaar bedraagt.

Hoewel de bereidheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar niet zo groot is in Nederland is de belangstelling voor het collectief verzekeren onder de aangesloten zelfstandigen duidelijk aanwezig. ZZP Nederland schrijft per week ca 200 nieuwe leden in. Binnenkort hoopt ZZP Nederland de 10.000e zelfstandige in te schrijven.

Menzis staat duidelijk achter het concept van ZZP Nederland: zelfstandigen die overstappen naar het ZZP Nederland collectief ontvangen ook nog eens de jaarbijdrage (slechts € 20,-) terug waardoor de besparing wel erg aantrekkelijk wordt. Bovendien is overstappen naar een andere zorgverzekeraar erg eenvoudig: verzekeraars hebben dit onderling geregeld. Bij het aangaan van een andere verzekering kan men aanvinken of de vorige verzekeraar een afmelding moet ontvangen.

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen