Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Gratis les om te scoren met Google

Elke zzp’er die een website heeft wil goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Een website zonder bezoekers levert niets op, wie hoog staat in Google krijgt bezoekers en dus klanten, wie laag staat niet. Meer en meer ZZP’ers beschikken over een eigen website waarmee men promotie probeert te maken voor hun eigen bedrijf. Vindbaarheid is daarbij uiterst belangrijk. De vraag is natuurlijk hoe je hoog (of hoger) in Google komt.

Tijdens Nationale ZZP Infodagen

Carl Weenink is zoekmachine marketing expert en geeft tijdens de Nationale ZZP Infodagen een workshop zoekmachinemarketing. Tijdens de workshop Hoger in Google legt Weenink uit wat er voor nodig is en vooral, wat je moet doen. Want voor veel ZZP’ers is hoger in Google vaak eenvoudiger dan je denkt. Zijn training Hoger Ranken is afgestemd op ZZP’ers en MKB’ers en kenmerkt zich door een praktische, resultaatgerichte no-nonsense aanpak.

Met een korte presentatie over het nut van zoekmachine marketing maar met vooral praktische tips kunt u direct al de eerste stappen omhoog zetten. De workshop is op zaterdag en begint 15.15 uur. De toegang is gratis. Na afloop ontvangt u een handout.
Nationale ZZP Infodagen

Op 20 en 21 november organiseert ZZP Nederland een vak- en voorlichtingsbeurs in Houten voor ZZP’ers en zij die dat willen worden. Op een beursvloer van 3000 m2 staan veel stands met informatie over het starten als zelfstandige. Ook de centrale organisaties zoals de Kamer van Koophandel, Belastingdienst en UWV zijn opvallend aanwezig.

Meer info over de beurs: www.nationalezzpinfodagen.nl
Meer info over Carl Weenink: www.hogerranken.nl

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen