Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Kredietfonds voor mkb’ers

Ondernemers die bij reguliere banken geen of moeilijk een lening rond krijgen, kunnen vanaf nu aankloppen bij Qredits. Dit nieuwe fonds verstrekt kredieten tot € 35.000. MKB-Nederland heeft jaren voor een fonds voor kleine kredieten gelobbyd, omdat juist die kredieten doorgaans lastig te verkrijgen zijn. Dit meldt Boekhouder Gezocht

Nog los van de kredietcrisis krijgen veel (startende) ondernemers bij de banken nul op rekest omdat ze onvoldoende onderpand hebben, een negatief track-record, of niet beschikken over de juiste diploma’s.

Qredits, de handelsnaam van de Stichting Microkrediet Nederland, wil zich van de reguliere banken onderscheiden door niet naar het verleden, maar juist naar de toekomst van de ondernemer te kijken. Ondernemersvaardigheden en de economische haalbaarheid van de plannen wegen zwaarder dan de voorgeschiedenis en de dekking. Als die kansrijk worden beoordeeld, belooft Qredits soepeler om te gaan met de kredietverstrekking.

Het nieuwe fonds wil ondernemers vertrouwen geven door positief, individueel en toekomstgericht naar het ondernemersplan te kijken. Na de kredietverstrekking staan coaches de ondernemer bij.

Qredits is een initiatief van het ministerie van economische zaken en de grootbanken (ABN Amro, Fortis, ING en Rabobank). Het fonds is een antwoord op het advies van de Raad voor Microfinanciering van vorig jaar om kleine ondernemers beter te informeren en te bereiken, coaching toegankelijker te maken en meer geld beschikbaar te stellen voor microfinanciering.

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen