Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Minder zorgen voor zzp’er in de bouw

De economische crisis raakt iedereen, ook zzp´ers. Toch blijkt uit een onderzoek van USP Marketing Consultancy onder 130 directeuren/eigenaren van diverse bouwbedrijven, dat de berichtgeving wel iets genuanceerder mag. In de bouw vallen harde klappen, dat is waar. Maar zzp’ers in de bouw maken zich minder zorgen over de economische ontwikkelingen dan bedrijven met personeel. Waar in 2006 het tekort aan bekwame vaklieden nog als grootste bedreiging voor de bouw gezien, is dit momenteel de economische ontwikkeling.

Van de ondervraagde bouwbedrijven geeft 40 procent aan de economische ontwikkeling als grootste gevaar voor de bouw te zien. Vakmanschaptekort volgt op ruime afstand met 19 procent. De komst van de Poolse bouwvakker staat met 17 procent op een derde plaats.

Verschil in typen
Bouwbedrijven met personeel maken zich met 47 procent meer zorgen over de economische ontwikkeling dan zzp’ers: 32 procent. Zzp’ers zien daarentegen meer gevaar in vakmanschaptekort dan bedrijven met personeel. Wanneer gekeken wordt naar het type bouwbedrijf, is te zien dat aannemers en montagebedrijven zich meer zorgen maken over vakmanschaptekort dan afbouwbedrijven (schilder- en stukadoorbedrijven). Afbouwers vrezen meer de komst van Poolse arbeidskrachten dan de aannemers en montagebedrijven.

Boekhouder Gezocht

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen