Boekhouding en Administratie voor ZZP'ers

06 1393 6399

Waarom Boekhouder Gezocht?

  • Thuis in administratie van de zzp’er
  • Achttien jaar ervaring op administratie gebied
  • Zeven dagen per week twaalf uur per dag bereikbaar
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Op zoek naar een boekhouder?

Bel administratiekantoor Boekhouder Gezocht. Contact ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Telefoon: 06 - 1393 6399
Email: info@boekhouder-gezocht.nl

Horeca hoopt op warme zomer

Voor veel noodlijdende horecazaken is een goede zomer de laatste strohalm. De Nederlandse horeca zag de omzet in het eerste kwartaal van dit jaar dalen met 6,1% ten opzichte van dezelfde periode in 2008, als gevolg van de crisis en het rookverbod. Voor cafés bedroeg de daling in het eerste kwartaal 9% en in maart zelfs 12%. Sindsdien is de situatie alleen nog maar verergerd, aldus horeca-exploitant Laurens Meyer

Meyer exploiteert 38 horecabedrijven en verwacht dat zijn omzetdaling wel 15% bedraagt. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft een daling in het eerste kwartaal gemeten van 6,5%. KHN geeft de schuld vooral aan de crisis en het daardoor gedaalde consumentenvertrouwen. Consumenten zetten hun geld eerder op een spaarrekening dan dat zij dit uitgeven in de horeca. Vooral hotels en de sub-top van restaurants in de Randstad moeten het ontgelden, doordat het aantal zakentrips is afgenomen.

FNV Horeca kan niet meten wat het effect van het dalende horecabezoek is op het aantal arbeidsplaatsen in de sector. Veel werknemers zijn namelijk uitzendkracht, of hebben een tijdelijk of nulurencontract. De horecavakbond concludeert uit signalen dat hotels veel tijdelijke contracten niet zouden hebben verlengd en dat er minder flexwerkers worden ingezet.

Boekhouder Gezocht

Switch nu!

Als u overstapt naar Boekhouder gezocht, krijgt u een jaar lang 10 euro per maand korting.

Maak de overstap
Niet tevreden met uw huidige boekhouder?

Stap nu over naar Boekhouder Gezocht.

Meer info ...

5 Tips

Die u veel geld kunnen besparen